Skip to content Skip to footer


    Създаването на фирма Ауто Алея, като доверена компания за отдаване на автомобили под наем, разбира се, не стана за една нощ. Всъщност ни беше необходимо време да преценим кое не функционира нормално в рент а кар пазара. Къде няма баланс? На какво клиентите казват „не“ и „това е прекалено“? Защо у нас наем на жилище е нормално, но наем на автомобил – не?

Необходими бяха повече от 15 години, прекарани в работа и оптимизация, преди да кажа, че е създадена рент а кар компания от нов тип. Какво имам предвид ли? Продължете да четете и сами ще си отговорите на този въпрос.

През 2006 година поставихме началото с изцяло нови автомобили под наем на достъпни цени. По-късно това разбиране се превърна в основен принцип в работата ни. Към днешна дата нямаме по-стари от двугодишни коли под наем и с пробег до 80000 км.

Като фирма за коли под наем Ауто Алея най-общо може да се определи като компания в сферата на услугите – отдаване на автомобили под наем. Това обаче не е точно така, защото ние създаваме приятелства. Обърнете внимание на препоръките, които са ни дали клиенти и партньори.

Представете си само: Вие сте на път да използвате услугата автомобил под наем без да натоварвате стресово бюджета си. Какво имам предвид ли? Нека да сме откровени един към друг. Искаме да помагаме на хората, но и да печелим от начинанието си. Затова, за да могат да си купят продукта наем на автомобил повече хора, въведохме 3 месечно безлихвено разсрочено плащане.  Не ще и съмнение, че при този подход на плащане печелят и двете страни. Забелязахте ли приятелското предложение в думите,  които току-що прочетохте? Много хора го определят като точно такова това предложение. Ползвате кола под наем и плащате на 3 равни вноски за 3 месеца.

Предстои сами да се уверите как се ражда едно приятелство. Открийте и Вие защо Ауто Алея продължава да помага на огромен брой хора да се възползват от услугата АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ.