01

Добре Дошли

AUTO ALEYA

Създаването на фирма Ауто Алея, като доверена компания за отдаване на автомобили под наем, разбира се, не стана за една нощ. Всъщност ни беше необходимо време да преценим кое не функционира нормално в рент а кар пазара. Къде няма баланс? На какво клиентите казват „не“ и „това е прекалено“? Защо у нас наем на жилище е нормално, но наем на автомобил – не?

02

Как започна всичко

— Опит

Необходими бяха повече от 15 години, прекарани в работа и оптимизация, преди да кажа, че е създадена рент а кар компания от нов тип. Какво имам предвид ли? Продължете да четете и сами ще си отговорите на този въпрос.

—Качество

През 2006 година поставихме началото с изцяло нови автомобили под наем на достъпни цени. По-късно това разбиране се превърна в основен принцип в работата ни. Към днешна дата нямаме по-стари от двугодишни коли под наем и с пробег до 80000 км.

— Партноьрства

Като фирма за коли под наем Ауто Алея най-общо може да се определи като компания в сферата на услугите – отдаване на автомобили под наем. Това обаче не е точно така, защото ние създаваме приятелства. Обърнете внимание на препоръките, които са ни дали клиенти и партньори.

03

Услуги

Представете си само: Вие сте на път да използвате услугата автомобил под наем без да натоварвате стресово бюджета си. Какво имам предвид ли? Нека да сме откровени един към друг. Искаме да помагаме на хората, но и да печелим от начинанието си. Затова, за да могат да си купят продукта наем на автомобил повече хора, въведохме 3 месечно безлихвено разсрочено плащане.  Не ще и съмнение, че при този подход на плащане печелят и двете страни. Забелязахте ли приятелското предложение в думите,  които току-що прочетохте? Много хора го определят като точно такова това предложение. Ползвате кола под наем и плащате на 3 равни вноски за 3 месеца..

Предстои сами да се уверите как се ражда едно приятелство. Открийте и Вие защо Ауто Алея продължава да помага на огромен брой хора да се възползват от услугата АВТОМОБИЛ ПОД НАЕМ.

04

Препоръки

Получихме препоръка от високо уважаваната фирма Порше Интер Ауто БГ ЕООД, което служи като свидетелство за изключителното качество и професионализъм, които Ауто Алея предлага.

С внимание към всеки детайл и качество на автомобилите, ние от Ауто Алея съчетаваме комфорт и удовлетворение за своите клиенти. Независимо дали става въпрос за краткосрочно наемане или дългосрочен лизинг,  предлагаме разнообразие от автомобили, отговарящи на всякакви нужди и предпочитания.

Изберайки Ауто Алея, ще получите професионално обслужване с цел вашето пътуване да бъде безупречно и комфортно с Ауто Алея.

05

Партньори

Д-р Костадин Димитров е завършил Медицинския университет в гр. София – Стоматологичен факултет. През последните 25 години основно се занимава с естетична стоматология.

06

Свържи се с Нас

Съобщение *